FÖRELÄSNINGAR

Självledarskap på jobbet -
konsten att tyda kroppens signaler


Idag lever vi i en värld där allt går supersnabbt. Ibland jobbar du hemma, ibland på kontoret. Du är ständigt nåbar, deadlines ska hållas, det är back-to-back möten, du ska både orka träna och hinna med förskolelämningar och samtidigt få tid att umgås med familj och vänner.

Kraven ökar, tiden räcker inte till och kroppen börjar säga ifrån. Trots att vi vet att det kan leda till sämre fokus, mindre ork och till slut utbrändhet fortsätter vi jobba i samma takt ändå. Därför är självledarskap viktigare nu än någonsin!


I den här föreläsningen involverar Deborah publiken i flera interaktiva övningar så att teorin blir enklare att förstå genom kroppens signaler. På ett inspirerande sätt delar Deborah konkreta tips på hur man kan leda sig själv smartare och bättre redan idag!

Du som medarbetare
får lära dig:
  • Hur stress fungerar — skillnaden mellan farlig och ofarlig stress

  • Hur du identifierar varningstecken och skapar effektiv återhämtning 

  • Hur du byter ut ohjälpsamma strategier mot hjälpsamma strategier

  • Hur du med konkreta & effektiva verktyg (baserat på forskning) kan börja leda dig själv redan idag!

Relationellt ledarskap -
att bygga & leda team mer effektivt


Den relationella ledarskapsmodellen betonar vikten av relationerna när man leder en organisation. Målet med relationellt ledarskap är att få individer att växa genom positiv utveckling och ett gemensamt mål.


Idag är ledarskap viktigare än någonsin när ledare behöver bygga och leda team i en hybrid modell. Hur bygger man team på distans? Hur kan en ledare förbättra engagemanget hos medarbetarna? Och vilken roll spelar ledarskap i denna hybrida framtid?


I den här föreläsningen kommer du få lära dig konkreta strategier inom relationellt ledarskap. Studier visar att relationellt ledarskap ökar medarbetares produktivitet med 50%, engagemang med 76% och energi på jobbet med 106%.


En föreläsning för dig som helt enkelt vill bygga och leda team
mer effektivt!

Du som ledare
får lära dig
  • Konkreta verktyg för att skapa motiverade och engagerade medarbetare

  • Verktyg för att coacha, stötta och ge feedback till medarbetare


  • Knep för att leda medarbetare i den hybrida modellen

  • Tydliga tips för hur du kan bli en bättre och mer effektiv ledare redan idag!

"Föreläsningen med Deborah gav oss nya insikter i hur vi som grupp och företag ska hantera balansen mellan att prestera och att må bra. I en tid där vi ständigt är uppkopplade gäller det att ta kontroll över sin återhämtning."

Lucas Wasniewski, VD Flowlife


Anpassad föreläsning/workshop eller behov av moderator


Alla företag har olika utmaningar och behov och då kan Deborah skräddarsy en föreläsning eller workshop helt anpassad efter er!

Deborah kan även bokas för att vara moderator.Om Deborah som föreläsare


På ett inspirerande och humoristiskt föreläser Deborah om ledarskap, självledarskap, motivation och stresshantering.

Genom att förankra sin kunskap i forskning och dela tydliga vardagsexempel har Deborah en unik förmåga att få psykologisk kunskap att bli enkel att förstå vilket ger många aha-upplevelser. Deborah involverar ofta publiken vilket skapar interaktion och stort engagemang!

Deborah föreläser både fysiskt och digitalt samt på både svenska och engelska. 

BOKA FÖRELÄSNING MED DEBORAH