OM DEBORAH

Deborah Mühlrad är terapeut, beteendevetare och föreläsare som brinner för att sprida kunskap om psykologi och hjälpa individer till ett bättre välmående, både i terapirummet och hos företag.

Sedan sin grundutbildning till terapeut har Deborah arbetat både inom privat och offentlig sektor. Deborah har lång erfarenhet och har bland annat arbetat med terapisamtal på psykiatriska akuten på S:t Görans sjukhus i flera år.

Därefter gick Deborah över till att arbeta inom privat sektor. Hon var med och byggde upp e-hälsoföretaget BlueCall med visionen att förebygga psykisk ohälsa på arbetsplatser. Där arbetade hon som Head of Digital Health med ansvar inom bland annat kvalitetssäkring av tjänsten, ledarskap, utbildning, kommunikation och stresshantering.

Genom åren har Deborah gästat flera podcasts och föreläst för kunder som IKEA, Rituals och ByggMax. Deborah föreläser om ledarskap, stresshantering och work-life-balance kopplat till hennes egna erfarenheter som terapeut.

Idag föreläser Deborah för företag, medverkar i podcasts och driver terapiverksamhet vid ISTDP-mottagningen i centrala Stockholm. 


Deborah vidareutbildar sig just nu för att bli legitimerad psykoterapeut vid SAPU, Skandinaviens akademi för psykoterapiutveckling. 


KONTAKTA DEBORAH