OM DEBORAH

Deborah Mühlrad är beteendevetare och grundutbildad terapeut från Ersta Sköndal Högskola. Hon valde att utbilda sig till terapeut då hennes stora intresse alltid har varit att förstå varför människor tänker och agerar som de gör. 

Sedan sin grundutbildning till terapeut har Deborah arbetat både inom privat och offentlig sektor. Deborah har lång erfarenhet och har bland annat arbetat med terapisamtal på psykiatriska akuten på S:t Görans sjukhus i flera år. Därefter gick Deborah över till att arbeta inom privat sektor. Hon var med och byggde upp e-hälsoföretaget BlueCall med syfte att förebygga psykisk ohälsa på arbetsplatser. Där arbetade hon som Head of Digital Health med ansvar inom bland annat kvalitetssäkring av tjänsten, ledarskap, utbildning, kommunikation och stresshantering. 

Deborah har genom åren föreläst för många stora företag, t.ex Renault, IKEA, Rituals, ByggMax, Academic Work och ICA Försäkring. Teman för föreläsningarna har ofta handlat om stresshantering, motståndskraft i kriser, sömn och ledarskap.

Idag driver Deborah sin egna terapiverksamhet som är belägen mitt i centrala Stockholm, på ISTDP-mottagningen vid Mariatorget. Hon tar även emot terapisamtal via Zoom för de som inte bor i Stockholm. 


Deborah erbjuder terapi för de som vill få hjälp med bland annat stress, sömn, ångest och depression, men också med relationer och livsstilsfrågor. Deborah vidareutbildar sig just nu för att bli legitimerad psykoterapeut vid SAPU, Skandinaviens akademi för psykoterapiutveckling. BOKA TID HOS DEBORAH

OMDÖMEN

Se tidigare klienters omdömen om att gå i terapi hos Deborah

  * Omdömen är direkta citat från riktiga personer men utan namn och bild för att skydda deras integritet


Man, 34 år

"Det var bra att följa upp samtalen med skriftliga punkter om uppföljning och
tekniker."

Kvinna, 47 år

"Tack för att du har varit så underbar mot mig. Jag är verkligen på ett bättre ställe nu 100% pga DIG!"

Kvinna, 27 år

Min ångest har blivit så mycket bättre. Det känns verkligen som om Deborah bryr sig
om mig och hjälper mig nå mina mål."